SPANIEN – Lejlighed med båd

Vi holder til i den hyggelige og eksklusive marina, La Bajadilla, der ligger i Marbella. Havnen ligger i gåafstand til Marbellas hyggelige små snoede gader, charmerende torve med lækre restauranter og masser af liv. På hver side af havnen er to badestrande, der er perfekt til børnefamilier.
Havnen er placeret ganske tæt på den noget større og mere turistede Puerto Banus, og der findes et utal af beachclubs langs kysten, både til styrbord og bagbord.

Lejligheder

Som medlem af Club Nautic, har du adgang til lækre ferielejligheder på  eksklusive adresser. Lejlighederne ligger i Elviria, Marbella, en lille idyllisk perle, blot 8 – 10 min kørsel til La Bajadilla, hvor klubbens båd er placeret. Medlemmerne kan benytte lejligheder fra 2-værelses hjørnelejlighed med lækker altan og op til en 4-værelses penthouse. Ønsker du en større lejlighed eller evt. en villa, hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige.

Båd

Vi har i La Bajadilla en super lækker båd, som kan benyttes til både solbadning og leg på vandet. Det er en Sea Ray 270 Sundeck med 375 HK, lædersæder, solafskærmning, GPS, musikanlæg osv.

Oplevelser

I de danske vintermåneder kan du tage til sydens sol og samtidig holde din vinterferie! Blot halvanden times kørsel fra Marbella, i bjergkæden Sierra Nevada. I en højde af 3.482 meter, har du alle muligheder for at dyrke skisport. På samme dag kan du altså både køre slalom ned af de smukke hvide løjper, sejle og bade i havet, samt spille golf på én af de 36 golfklubber, der ligger i Marbella. Den nærmeste Santa Maria Golf- og Countryclub, er placeret i Elviria blot to minutters gang fra en af vores lejligheder. Green Life Golf Marbella er ligeså velplaceret i Elviria-området. Green Life tilbyder tilmed en Michelin-stjernet restaurant, El Lago.

Sådan fungerer det

Du skal have et guld eller platin medlemskab for at kunne benytte vores faciliteter i Spanien, og med i prisen er 1 uges ophold i vores 2-værelses lejlighed i lavsæsonen, samt 3 dages fuld sejlads.
Der vil blive trukket 198 point fra medlemmets konto. Det er muligt at tilkøbe større lejlighed og leje i højsæson såfremt dette ønskes. Vi kan også være behjælpelige med leje af bil.

Du kan læse mere om vores forskellige medlemskaber. Er du interesseret, må du meget gerne kontakte os.

Elviria 115 m²

Skøn hjørnelejlighed på 2. sal, beliggende ud mod stranden i det luksuriøse Hacienda Playa fase 4

Elviria Marbella 130 m²

Super lækker penthouselejlighed 100 meter fra Elvirias strand – kun 30 minutters kørsel fra Malaga Lufthavn og 7 km øst for Marbella

Elviria 198 m²

Fantastisk stor penthouse-lejlighed i det populære “El Manantial” lejlighedskompleks.