Om konceptet

Har du et speedbådskørekort eller duelighedsbevis, så kan du blive medlem af Club Nautic. Hvis du derimod ikke har erfaring med at sejle, kan Club Nautic være behjælpelig med dette. Et medlemsskab hos os giver dig adgang til at benytte en række motorbåde af bedste kvalitet, som du kan benytte, lige når det passer dig. Vores både ligger i Tuborg Havn, ideelt placeret uanset om du kunne tænke dig en lille tur til Københavns havn, en længere tur til Sverige – eller noget helt tredje.

Vores koncept er bygget helt enkelt op:

  • Bliv medlem af Club Nautic via ét af de 5 medlemskabstyper
  • Book den båd du ønsker
  • Invitér dine forretningsforbindelser, kunder, medarbejdere eller din familie med på en god oplevelse på vandet
  • Overlad bekymringer om løbende udgifter og vedligeholdelse til Club Nautic

Vi har altid både klar til vores medlemmer – vi udvider flåden i takt med, at vi får flere medlemmer, så der vil altid være en lækker båd klar på en god sommerdag. For os er det centralt, at vores kunder kan være sikre på, at de udlejede både er af høj kvalitet og fremstår lækre, velholdte og rene – dette sørger vi altid for. Kunne du tænke dig en tur på havet, skal du blot booke online, møde op og aflevere båden hos os når du er færdig. Så sørger vi for al rengøring og vedligeholdelse.

Som udgangspunkt booker du altid din valgte båd per døgn. Din båd står klar til dig kl. 10:00 hvorefter du har fri råderet helt frem til kl. 8:00 den følgende dag. Ønsker du at nyde en længere tur, er det også muligt, at booke en båd i flere dage ad gangen.

Er du i tvivl om noget?
Har du spørgsmål vedrørende medlemskab og booking, så ring til os på 60 13 63 40.